Nous recursos electrònics. Biblioteca electrònica

Us informem que des d’aquesta mateixa setmana hi ha dos nous recursos (Unportal i Ambientech) disponibles a l’apartat de la Biblioteca electrònica i l’enllaç al Cataclic.

AMBIENTECH      

El programa AMBIENTECH vol fomentar i difondre l’educació ambiental mitjançant la formació de les ciències i la tecnologia. Adreçat principalment als estudiants i al prefessorat d’ESO, de Batxillerat i Cicles Formatius, classifica el contingut en grans àrees temàtiques.  Amb més de 300 activitats interactives que  podreu  consultar en  català, castellà i també en anglès.

UNPORTAL (estudis universitaris i de cicles formatius de FP)

 UNPORTAL està adreçat als estudiants que han de triar els estudis que han de seguir, ja sigui accedint a la universitat o cursant cicles formatius.

  • UNPORTAL
    • La universitat
    • La FPde grau superior
    • La FPde grau mitjà

LA UNIVERSITAT

Recurs que té com objectiu informar dels estudis universitaris, així com Màsters i Formació continuada que es poden cursar a les universitats catalanes, tant públiques com privades, per tal d’ajudar al futur estudiant a la seva tria. Conté un apartat “Top10”del rànquing dels estudis més demandats, amb més sortides professionals, notes de tall, etc.

LA FP DE GRAU SUPERIOR 

Recurs amb informació molt complerta i detallada de tots els cicles formatius d’FP de Grau Superior que es poden cursar a Catalunya. De molta utilitat per ajudar a triar els estudis que més ens interessin. Es pot accedir per família de formació (administració, sanitat, hostaleria, ensenyaments artístics…) així com per un cercador per població.

LA FP DE GRAU MITJÀ

Recurs amb informació molt complerta i detallada de tots els cicles formatius d’FP de Grau Mitjà que es poden cursar a Catalunya. Podem fer cerques per província o ciutat, trobant aquells que s’imparteixen a la nostra localitat, o bé cercar per famílies professionals destriant entre les branques professionals per les quals estem més interessats.

CATACLIC

 Cataclic és un espai virtual interactiu en català. Dóna accés als recursos i els serveis de les biblioteques públiques de Catalunya per a promoure, tot jugant, el gust i el plaer per la lectura, despertar la curiositat i ajudar en l’aprenentatge. Adreçat als infants a partir dels 3 anys, vol ser també útil per als pares i mares, els responsables de les biblioteques infantils i els educadors en general.


  

 

 


Anuncis

Quant a bibliotecaalcanar

Biblioteca municipal d'Alcanar
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s